e-smile.gr

Smile Clinic - Οδοντιατρική Κλινική Θεσσαλονίκη

Εξοπλισμός Κλινικής

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Εκτός από τον υψηλής ποιότητας οδοντιατρικό εξοπλισμό, όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σε ένα άνετο, πολυτελές περιβάλλον.

Γενικά

Oδοντιατρικές έδρες Anthos A9 και A3… Οι υπερσύγχρονες έδρες της ιταλικής εταιρίας Anthos, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με γνώμονα την άνεση του ασθενή και την διευκόλυνση των κινήσεων του επεμβαίνοντα! Διαθέτουν αυτόματα συστήματα για κάθε οδοντιατρική πράξη, πολύ ισχυρό φως LED, για να μην ολοκληρώνονται όλα στην λεπτομέρεια και παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στον ασθενή.

Οδοντιατρική έδρα Castellini Logos. Η έδρα του ιατρείου μας που χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για χειρουργικές επεμβάσεις. Τα αυτόματα συστήματά της και ο ισχυρός φωτισμός της παρέχουν τρομερή άνεση στον χειρουργό κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Διαθέτει καρδιογράφο για την παρακολούθηση των ασθενών με βεβαρημένο ιστορικό υγείας και σύστημα αυτοαπολύμανσης για διεκπεραίωση των επεμβάσεων υπό τις πλέον άσηπτες συνθήκες!

Αποστείρωση

Πλυντήριο εργαλείων MILLWASHING.Αποτελεί την 1η συσκευή στην γραμμή αποστείρωσης του ιατρείου μας. Υποδέχεται τα οδοντιατρικά εργαλεία, τα οποία πλένονται ώστε να περάσουν καθαρά από υπολείμματα υλικών στην 2η συσκευή αποστείρωσης (Λουτρό Υπερήχων).

Λουτρό υπερήχων Eurosonic της EURONDA.Η συσκευή υπερήχων είναι η 2η συσκευή που υποδέχεται τα εργαλεία μετά από το πλύσιμό τους, ώστε να απολυμανθούν ακόμη περισσότερο και να περάσουν πλέον στο τελικό στάδιο αποστείρωσης που είναι η εισαγωγή τους στο αυτόκαυστο.

Συσκευή σακουλοποίησης ΕUROSEAL.Η συσκευή αυτή σακουλοποιεί τα εργαλεία, ώστε αυτά να περαμένουν αποστειρωμένα από τη στιγμή που θα βγουν από το αυτόκαυστο μέχρι τη χρήσης τους στο στόμα των ασθενών μας.

Αυτόκαυστο EUROPA B… Γιατί ένα αυτόκαυστο δεν αρκεί ποτέ…!!!Το δεύτερο αυτόκαυστο του ιατρείου μας που αναλαμβάνει την αποστείρωση των υπόλοιπων εργαλείων…

Αυτόκαυστο NEUTRA B2… Αποτελεί την τελευταία συσκευή στην γραμμή αποστείρωσης στο ιατρείο μας, η οποία απαλλάσσει τα εργαλεία από οποιαδήποτε μικρόβια σε βαθμό 100%!! Λειτουργεί με την δημιουργία ατμού στο θάλαμο αποστείρωσης, ο οποίος εισχωρεί στα σακουλοποιημένα εργαλεία και εξολοθρεύει τα μικρόβια. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων.

Αποστείρωση αέρος με τη συσκευή STERILAIR 3000… Η συσκευή που αποστειρώνει και ανανεώνει τον αέρα στην αίθουσα του χειρουργείου μας για να γίνεται κάθε επέμβαση κάτω από τις πλέον άσηπτες συνθήκες περιβάλλοντος!! Επειδή λειτουργούμε με γνώμονα την υγεία των ασθενών μας…

Λεύκανση

Συσκευή λεύκανσης BEYOND… Έχετε ανάγκη από αστραφτερό χαμόγελο; Τα δόντια σας πιστεύεται ότι έχουν χάσει την λάμψη τους; Η συσκευή BEYOND θα δώσει τη λύση και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα κατάλευκο χαμόγελο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!!Αποτελεί την πιο ισχυρή συσκευή για λεύκανση δοντιών που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι φημισμένη για τα απίστευτα αποτελέσματα που αποδίδει σχετικά με την αλλαγή στο χρώμα των δοντιών… Δοκιμάστε την χωρίς ενδοιασμό!

Laser

Η  χρήση του Laser στη Περιοδοντική θεραπεία αποτελεί μια άκρως αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή.  Μας δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουμε επίπονες χειρουργικές θεραπείες σχεδόν ανώδυνα, αναίμακτα και με ταχύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα λόγω της αναπλαστικής του δράσης. Επιπρόσθετα, η αντιμικροβιακή του δράση στους θυλάκους γύρο από τα δόντια δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στη θεραπεία του περιοδοντίου. Σαν συνέπεια των παραπάνω έχουμε μικρότερη απογύμνωση των ριζών από τα ούλα και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το Laser στη διαδικασία της απονεύρωσης μας δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της θεραπείας  ακόμα και σε μια μόνο επίσκεψη, καθώς επιτυγχάνεται δραματική μείωση του αριθμού των μικροβίων όχι μόνο μέσα στον ριζικό σωλήνα, αλλά και μέσα στα τοιχώματα της ρίζας, όπως επίσης και στην περιοχή του ακρορριζίου.

Ενδοδοντία

Οδοντιατρική συσκευή laser BIOLITEC… Το laser έχει εισβάλει σε πάρα πολλούς τομείς της ιατρικής επιστήμης. Έτσι, και στην οδοντιατρική έχει τεκμηριωθεί η ευεργετική του δράση σε διάφορες πράξεις. Το ισχυρότατο μηχάνημα BIOLITEC διαθέτει προγράμματα λειτουργίας laser για λεύκανση δοντιών, για περιοδοντική θεραπεία, για ενδοδοντική θεραπεία (απονευρώσεις) καθώς και για μικροεπεμβάσεις στα μαλακά μόρια του στόματος, όπως εκτομή χαλινού, αφαίρεση αιμαγγειωμάτων ή υπερπλασιών και αφαίρεση ούλων για ορθοδοντικούς σκοπούς (διευκόλυνση της ανατολής των δοντιών).

Συσκευή μηχανοκίνητης ενδοδοντίας ENDO IT… Ξεχάστε την απονεύρωση σε πολλές κουραστικές επισκέψεις! Η συσκευή μηχανοκίνητης ενδοδοντίας ENDO IT μας λύνει τα χέρια και σε συνδυασμό με το laser ενδοδοντίας BIOLITEC επιταχύνει την διαδικασία της απονεύρωσης τόσο ώστε να τελειώνει χωρίς επιπλοκές σε μία μόνο φορά! Επειδή ξέρουμε ότι και ο δικός σας χρόνος είναι πολύτιμος!!

Εντοπιστής ακρορριζίου (Raypex)… Συσκευή που βοηθά στην εύρεση του ακριβούς μήκους του δοντιού γεγονός που αποτρέπει την εκτέλεση πολλών ακτινογραφιών που επιβαρύνουν τον ασθενή με την ακτινοβολία.

Σύστημα σοδοβολής

Σύστημα αεροστίλβωσης Air – Flow και PerioFlow της ΕMS… Δύο συσκευές που συμπληρώνουν τη θεραπεία της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας, αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα σας . Το airflow αφαιρεί την πλάκα και τις χρωστικές απ’ την επιφάνεια των δοντιών σας. Τo  perioflow καθαρίζει δόντια και τις επιφάνειες των εμφυτευμάτων υποουλικά σε βάθος μέχρι 4mm.

P.R.G.F.

. Τεχνική λήψης αυξητικών παραγόντων από το αίμα σας (P.R.G.F. application)

Στην χειρουργική στόματος, όπως και σε κάθε άλλη ιατρική ειδικότητα, τα αυτομοσχεύματα αποτελούν την Νο1 επιλογή από άποψη μοσχευμάτων. Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, με μία απλή αιμοληψία, μπορούμε να απομονώσουμε τα αιμοπετάλιά σας και να εφαρμόσουμε στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, παρέχοντας τεράστια ώθηση στην επουλωτική διαδικασία της περιοχής και μείωση στα μετεγχειρητικά συμπτώματά σας.

Ακτινολογία

Πανοραμικό ακτινογραφικό μηχάνημα…Η πανοραμική ακτινογραφία είναι η πιο διαδεδομένη και πιο πλήρης ακτινογραφία για τον αρχικό έλεγχό σας, καθώς και για την μετέπειτα παρακολούθησή σας. Το συγκεκριμένο μηχάνημα, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τις ακτινογραφίες αυτές, χωρίς να είναι απαραίτητο να πηγαίνετε σε κάποιο εξωτερικό ακτινογραφικό κέντρο, μειώνοντας την ταλαιπωρία σας.

Τομογράφος κωνικής δέσμης (CBCT) – Τρισδιάστατη απεικόνιση γνάθων

Ο τομογράφος κωνικής δέσμης μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τρισδιάστατες εικόνες των γνάθων και των δοντιών σας, σε περιπτώσεις ορθοδοντικής, περιοδοντολογίας, χειρουργικής στόματος, εμφυτευματολογίας και γενικότερα παθήσεων των γνάθων, με την μικρότερη δυνατή ακτινοβόλησή σας. Η λήψη των αποτελεσμάτων είναι ταχύτατη, παρέχοντας άμεση διάγνωση και σχέδιο θεραπείας για το πρόβλημά σας!

3D Printer

Με τη χρήση του 3D εκτυπωτή, και μέσω μίας απλής εντολής, μπορούμε να εκτυπώσουμε χειρουργικούς νάρθηκες, εκμαγεία μελέτης, κινητά κολοβώματα και ότι άλλο χρειάζεται για να κάνουμε την εργασία μας ευκολότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αυτό συνεπάγεται και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μειώνοντας τα απαιτούμενα ραντεβού και την παραμονή στην οδοντιατρική καρέκλα!

Χειρουργικά

3Shape Implant StudioXειρουργικός νάρθηκας κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων)

Σταματήστε να συνδέετε τα εμφυτεύματα με πρήξιμο, πόνο και ταλαιπωρία! Η συγκεκριμένη τεχνολογία μας επιτρέπει να τοποθετούμε τα εμφυτεύματα με “ρομποτική” μέθοδο, χωρίς ενδοστοματικές τομές και συμπτώματα για εσάς. Αποτελείται από το αντίστοιχο λογισμικό και την παραγωγή του χειρουργικού νάρθηκα, ο οποίος λειτουργεί σαν οδηγός για την ακριβή και ταχύτατη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Χειρουργικές λούπες

Στις μέρες μας, δε νοείται να λειτουργεί χειρουργός χωρίς τον συγκεκριμένο εξοπλισμό. Οι λούπες μας παρέχουν μεγεθυμένη άποψη του πεδίου εργασίας, κάνοντάς μας γρηγορότερους και πιο αποτελεσματικούς. Το αποτέλεσμα, η παροχή ποιοτικότερης και ταχύτερης εργασίας για εσάς!